Spletne strani v 5.korakih. Zahtevajte BREZPLAČNI POSVET

Pogosta vprašanja

Ceniki in paketi

Koliko traja pogodba in ali jo lahko prekinemo ?

Idengo spletni paketi se plačujejo mesečno ali letno. Cene za pakete veljajo ob minimalni vezavi za čas 24 mesecev. Pogodba prične veljati z registracijo in plačilom vzpostavitve spletne strani. Seveda pa če z našimi storitvami niste zadovoljni, jih lahko prekinete kadarkoli. Ob prekinitvi se plača le razlika do 24 mesečnega zakupa. Strošek vzpostavitve se v nobenem primeru ne vrne nazaj in je v vseh paketih enak.

Ali lahko spremenimo paket ?

Absolutno. Preklopite lahko na mesečno ali letno plačilo, ravno tako, kot lahko izberete večji paket, če so vaše potrebe in želje zrasle. Prehodi niso možni le z višjih na nižje pakete.

Ali lahko preizkusimo zadevo ?

Seveda lahko. Pokličite nas ali pa se registrirajte na spletni strani in omogočili vam bomo 14 dnevni brezplačni preizkus, kjer boste lahko preverili napredni urejevalnik. Omogočili vam bomo tudi vpogled v zalogo spletnih predlog na katerih lahko postavimo tudi vašo spletno stran.

Domene in gostovanje

Kaj je to spletna domena ?

Vsaka spletna stran potrebuje domeno. To je naslov pod katerim vas najdejo obiskovalci na spletu. Npr. www.idengo.si. Spletno domeno lahko zakupite tudi pri nas, obračunava pa se vsako leto. Se pravi, domeno podaljšate preden poteče. Znesek zakupa in podaljšanja je enoten za vse vrste končnic in je 20€/leto.

Kaj je to spletno gostovanje ?

Vsaka spletna stran mora nekje gostovati oziroma mora biti nekje nameščena. To pomeni, da morate zakupiti prostor na nekem strežniku na katerem bo stran shranjena. Cene strežnikov so si zelo različne, odvisno koliko prostora vaša stran zasede.

Ali lahko pri vas tudi registriramo domeno in zakupimo gostovanje ?

Seveda lahko. Lahko jo pa jo kupite tudi drugje in uredimo prenos domene. Lahko imate tudi svoje spletno gostovanje , lahko pa mi poskrbimo zanj. V glavnem v celoti poskrbimo za domeno in gostovanje. Izbira je vaša. Gostovanje pri nas lahko zakupite že za 40€/leto, brez omejitve prenosa.

Spletne strani

Kako je pa z vzdrževanjem spletne strani ?

Spletne strani so pripravljene na avtomatično posodabljanje. V mesečnih paketih, vzdrževanje ni zajeto v ceno paketa. Vzdrževanje je vključeno v ceno le v letnih paketih. Seveda pa se lahko odločite za vzdrževanje spletne strani po aktualnem ceniku in tedaj , ko ga potrebujete.

In koliko časa traja izdelava spletne strani ?

Sam čas izdelave je odvisen od izbranega paketa. Okvirni čas za izdelavo je od 5 pa tja do 45 dni. Manjši paket – manj časa. Čas trajanja izdelave se prične s predajo vaših vsebin in materialov.

Kaj pa če nam je določena stran všeč in bi želeli podobno ali boljšo ?

Vaši predlogi so nadvse priporočljivi. Vsaka vaša pomoč ali predlog glede oblike nam bo v veliko pomoč. Pri želji in izbiri bodite previdni, kajti ko se odločite za en design ta velja za čas zakupa. Se pravi 24 mesecev. Lahko pa za čas zakupa design spreminjate seveda tudi sami. Na spletu je ogromno predlog, lahko se odločite za katero in poskrbeli bomo, da bo vaša stran identična željeni predlogi.