Izdelava spletne strani v 5.korakih. Zahtevajte BREZPLAČNI POSVET

Pogosta vprašanja

Vaša

Pogosta vprašanja

Ceniki in paketi

Koliko traja pogodba in ali jo lahko prekinemo ?

Idengo spletni paketi se plačujejo mesečno ali letno. Cene za pakete veljajo ob minimalni vezavi za čas 24 mesecev. Pogodba prične veljati z registracijo in plačilom vzpostavitve spletne strani. Seveda pa če z našimi storitvami niste zadovoljni, jih lahko prekinete kadarkoli. Ob prekinitvi se plača le razlika do 24 mesečnega zakupa. Strošek vzpostavitve se v nobenem primeru ne vrne nazaj in je v vseh paketih enak.

Ali lahko spremenimo paket ?

Absolutno. Preklopite lahko na mesečno ali letno plačilo, ravno tako, kot lahko izberete večji paket, če so vaše potrebe in želje zrasle. Prehodi niso možni le z višjih na nižje pakete.

Ali lahko preizkusimo zadevo ?

Seveda lahko. Pokličite nas ali pa se registrirajte na spletni strani in omogočili vam bomo 14 dnevni brezplačni preizkus, kjer boste lahko preverili napredni urejevalnik. Omogočili vam bomo tudi vpogled v zalogo spletnih predlog na katerih lahko postavimo tudi vašo spletno stran.

Domene in gostovanje

Kaj je to spletna domena ?

Vsaka spletna stran potrebuje domeno. To je naslov pod katerim vas najdejo obiskovalci na spletu. Npr. www.idengo.si. Spletno domeno lahko zakupite tudi pri nas, obračunava pa se vsako leto. Se pravi, domeno podaljšate preden poteče. Znesek zakupa in podaljšanja je enoten za vse vrste končnic in je 20€/leto.

Kaj je to spletno gostovanje ?

Vsaka spletna stran mora nekje gostovati oziroma mora biti nekje nameščena. To pomeni, da morate zakupiti prostor na nekem strežniku na katerem bo stran shranjena. Cene strežnikov so si zelo različne, odvisno koliko prostora vaša stran zasede.

Ali lahko pri vas tudi registriramo domeno in zakupimo gostovanje ?

Seveda lahko. Lahko jo pa jo kupite tudi drugje in uredimo prenos domene. Lahko imate tudi svoje spletno gostovanje , lahko pa mi poskrbimo zanj. V glavnem v celoti poskrbimo za domeno in gostovanje. Izbira je vaša. Gostovanje pri nas lahko zakupite že za 40€/leto, brez omejitve prenosa.

Spletne strani

Ali potrebujemo spletne strani?

Danes je tako, da če Vas ni na spletu, kot da ne obstajate. Internet je postal primarni medij komuniciranja podjeta s svojo okolico. Spletne strani pa bolje kot katerikoli medij (s sliko, zvokom, gradivom, animacijami, filmom, ..) predstavijo in omogočijo komunikacijo z Vašimi strankami.

Kakšne vrste spletnih strani obstajajo?

Obstajajo različne vrste spletnih strani. Razvrstitev je možna po mnogo različnih kriterijih (tehnoloških, vsebinskih, …). Najboljša razdelitev je vsekakor po tipu predstavitve. Manjše spletne vizitke, predstavitvene strani, korporativne strani, trgovine, portalni sistemi, …
Mi smo jih razdelili na 4 vrste paketov, ki zajemajo vse vrste spletnih strani.

Kako začeti z izdelavo spletnih strani?

Za kakovostno, uspešno in učinkovito spletno stran je potrebna celostna strategija nastopa. S pristopom “Samo, da je nekaj in poceni” se v 99% primerov dokaže, da se naredi več škode kot koristi. Na podlagi Vaše dejavnosti imamo že pripravljene rešitve. Na Vas je le da se odločite o obširnosti vsebine, ki jo boste želeli predstaviti.

Kdo mi lahko svetuje, kaj je dobro in kaj ne?

Spletni posel poznamo do najmanjše podrobnosti, zato se zavedamo, kako pomembni so pravi odgovori. Spletne strani izdelujemo že vrsto let. Naš najpomembnejši cilj je, da vam ponudimo celovito podporo. In to ne samo v tehničnem smislu, ampak tudi kot svetovanje. Vedno vam iskreno svetujemo, kaj je dobro in na kaj je potrebno paziti.

Koliko stane izdelava spletnih strani?

Kakovostna spletna stran je investicija, ki se ob pravilnem pristopu zelo hitro povrne. Na voljo imamo že izdelane inovativne sklope orodij in funkcionalnosti, prilagojenih za različna podjetja in različne dejavnosti. Vse naše spletne strani so narejene po meri stranke in strateško določene za zastavljene cilje. Najnižja cena in paket, ki Vam nudi varen začetek je osnovni predstavitveni paket mini, po ceni 17 EUR na mesec ob mesečnem plačilu.

Želimo kakovosten nastop na spletu. Kako začeti?

Začeti je enostavno. Izberite za začetek katerikoli paket in izpolnite podatke. Potrebujemo le Vaše kontaktne informacije, da stopimo v stik z Vami. Potem bomo skupaj pregledali vse možnosti in rešitve, ter skupaj z Vami kreirali najbolj optimalno strategijo. Dosedanje izkušnje nam govorijo, da se prave rešitve najdejo na skupnem sestanku, kjer se odkrito pogovorimo.

In koliko časa traja izdelava spletne strani?

Sam čas izdelave je odvisen od izbranega paketa. Okvirni čas za izdelavo je od 5 pa tja do 45 dni. Manjši paket – manj časa. Čas trajanja izdelave se prične s predajo vaših vsebin in materialov.

Kakšen program uporabljamo za izdelavo strani?

Uporabljamo najsodobnejše programe in tehnologije, da izdelamo kakovostne spletne strani. Spletne strani gradimo na sledečih platformah: wordpress, woocommerce, magento in jooomla. Naše stranke se v 98% primerov odločajo za WordPress.

Ali je možno spletne strani kadarkoli nadgraditi?

Celotna struktura spletne strani je modularna in jo je mogoče preprosto spreminjati in urejati, ter povezovati z drugimi spletnimi stranmi. Kadarkoli se odločite za nadgradnjo z novimi elementi, stranmi, članki, medijskimi datotekami, funkionalnostmi, lahko to storite sami ali pa z našo pomočjo.

Spletno stran imamo. Radi bi jo obnovili ali nadgradili. Kako naprej?

V kolikor že imate spletno stran, je najbolje, da zahtevate brezplačno analizo s tehničnega in vsebinskega vidika, da se določi, kaj bi bilo smiselno prenoviti in kako. To analizo opravljamo mi, lahko jo pa zahtevate tukaj – BREZPLAČNO.

Nekateri ponujajo CMS module za urejanje spletnih strani. Imate to tudi vi?

Naše strani slonijo na odprtokodnih rešitvah – CMS sistemih, kjer lahko sami poljubno urejate vsebine, dodajate slike, dokumente, urejate povezave, vstavljate in popravljate tabele in še marsikaj. Upravljanje je enostavno. Vse kar potrebujete je le spletni brskalnik, ki pa je nameščen na vsaki napravi. To pomeni, da lahko vaše spletne strani urejate od koder koli. Iz pisarne v službi, lastnega doma oz. vsepovsod kjer imate dostop do interneta.

Je lahko spletna stran tudi v tujih jezikih?

Odvisno od Vaših želja in potreb. Poleg slovenskega jezika lahko izbirate med vsemi tujimi jeziki. Imamo orodja, kjer lahko sami poskrbite za vse prevode.

Je spletna stran prilagojena za ogled na mobilnih telefonih in tablicah?

Da. Vse spletne strani izdelane pri nas so prilagojene za ogled na mobilnih telefonih, tablicah in osebnih računalnikih in vsebujejo tako imenovani “responsive design”.

Kaj pa če nam je določena stran všeč in bi želeli podobno ali boljšo?

Vaši predlogi so nadvse priporočljivi. Vsaka vaša pomoč ali predlog glede oblike nam bo v veliko pomoč. Pri želji in izbiri bodite previdni, kajti ko se odločite za en design ta velja za čas zakupa. Se pravi 24 mesecev. Lahko pa za čas zakupa design spreminjate seveda tudi sami. Na spletu je ogromno predlog, lahko se odločite za katero in poskrbeli bomo, da bo vaša stran identična željeni predlogi.

Kako je pa z vzdrževanjem spletne strani?

Spletne strani so pripravljene na avtomatično posodabljanje. V mesečnih paketih, vzdrževanje ni zajeto v ceno paketa. Vzdrževanje je vključeno v ceno le v letnih paketih. Seveda pa se lahko odločite za vzdrževanje spletne strani po aktualnem ceniku in tedaj , ko ga potrebujete.

idengo svetovanje za spletne strani

Svetovanje

Naš najpomembnejši cilj je, da vam ponudimo celovito podporo. In to ne samo v tehničnem smislu, ampak tudi kot svetovanje. Vedno vam iskreno svetujemo, kaj je dobro in na kaj je potrebno paziti.

Imate vprašanje

idengo spletne strani imajo prilagodljive cene

Prilagodljive cene

Našim strankam zagotavljamo, da za ceno, ki jo plačajo, dobijo kvalitetno opravljeno storitev in najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Naši paketi po meri

idengo podpora je odzivna

Odzivna podpora

Zagotavljamo, da je iDengo podpora v odlični formi. Ne samo, da smo dosegljivi, ampak tudi neodgovorjene klice vrnemo še v istem dnevu. Z našo podporo ste varni.

Začeti je enostavno.

Pa še cenovno zelo ugodno. Dve stvari, ki jih imajo vsi radi.

Začnite z izbiro paketa