Digitalna transformacija

Digitalna
transformacija

W / 01603
Prenova spletnega mesta
Naročnik:
SRC d.o.o.
FOKUS

UX / UI,
Oblikovanje,
Razvoj,
Vizualni design,
Kreativne vsebine,
Strategija nastopa

KATEGORIJE

Korporativna spletna stran,
Platforma

O projektu

SRC je IT podjetje, ki digitalno transformira korporacije, finančne institucije in javno upravo. To dosegajo z združevanjem vrhunskega znanja strokovnjakov, ki so v nenehnem stiku z najnovejšimi rešitvami, in najsodobnejše informacijske tehnologije na vseh platformah.

SRC d.o.o. nam je zaupal prenovo spletne platforme, katere cilj je bilo enakovredno predstaviti različne dejavnosti, ki delujejo pod okriljem podjetja in pozicionirati področja storitev. Spletna platforma uporabnika na vstopni strani seznani z glavnimi področji delovanja podjetja, ki so tehnologija, podatki ,kadri, stroški, rast in predpisi.

Z vstopom na posamezno področje delovanja pa uporabnik prehaja v globino, kjer so strani, za razliko od vstopnih predstavitev, očiščene in ponujajo poglobljene informacije glede na izkazan interes oz. potrebo. Postavitev posamezne storitve, je zasnovana na osnovi nagovora – kot sidrna stran, vsebovati mora prednosti storitve, ključne točke uporabe, ter direktno povezavo na vodjo prodaje za določeno področje.

Ključni element je bila navigacija, preko katere mora uporabnik hitro dostopati do vseh vsebin. Spletno mesto je bilo prvenstveno načrtovano za desktop prikaz, ki se mora prilgajati tudi mobilnim napravam.

Tipografija spletnega mesta

Digitalna transformacija 1

Tipografija spletnega mesta

Digitalna transformacija 2

Menijska struktura

Digitalna transformacija 3

Digitalna transformacija 4

Mobilni prikaz

Digitalna transformacija 5

Digitalna transformacija 6

Digitalna transformacija 7

Digitalna transformacija 8

Tablični prikaz

Digitalna transformacija 9