Informatiziramo zdravstvo

Informatiziramo
zdravstvo

W / 01512
Prenova spletnega mesta
Naročnik:
SRC Infonet d.o.o.
FOKUS

UX / UI,
Oblikovanje,
Razvoj,
Vizualni design,
Kreativne vsebine,
Strategija nastopa

KATEGORIJE

Korporativna spletna stran,
Platforma

O projektu

SRC Infonet je podjetje s skoraj 30-letno tradicijo aktivnega sodelovanja pri informatizaciji slovenskega zdravstvenega sistema. Povezuje več kot 60 strokovnjakov s področja matematike, računalništva in informatike, ki svoje znanje in izkušnje s področja zdravstvene informatike uspešno združujejo s svežimi, originalnimi idejami ter sodobnimi informacijskimi tehnologijami in standardi.

Njihova želja je bila prenova spletne platforme, katere cilj je bilo predstaviti različne produkte, ki nastajajo pod okriljem podjetja in pozicionirati področja storitev na vrtso uporabnikov. Obenem je bil cilj nuditi podporo in informacije vsem svojim odjemalcem. Spletno mesto obiskovalce ža na vstopni strani seznani s svežimi aktualnimi informacijami, izpostavljenimi rešitvami in produkti, ter zemljevidom, ki jasno prikaže komu in kje vse pomagajo.

Z vstopom na posamezno stran pa uporabnik prehaja v globino, kjer so strani, za razliko od vstopnih predstavitev, očiščene in ponujajo poglobljene informacije glede na izkazan interes oz. potrebo. Postavitev posamezne storitve in produkta , je zasnovana na osnovi nagovora – kot sidrna stran, ki predstavi ključne točke uporab in prednosti.

Aktualne informacije in vsebine se prikazujejo na dva načina. Kot blog in kot e-novice, na katere se lahko spletni obiskovalci prijavljajo. Za podporo uporabnikom, pa ponujajo možnost oddaljenega dostopa preko različnih platform.

Tipografija spletnega mesta

Informatiziramo zdravstvo 1

Barvna shema

Informatiziramo zdravstvo 2

Menijska struktura

Informatiziramo zdravstvo 3

Blog in aktualne novice

Informatiziramo zdravstvo 4

Noga ali spodnja postavitev spletnega mesta

Informatiziramo zdravstvo 5

Rešitve za paciente, zdravstvene delavce in ustanove

Informatiziramo zdravstvo 6

Informatiziramo zdravstvo 7

Informatiziramo zdravstvo 8