VELEHOOD
iDengo Goran Djordjević s.p.
Šaleška cesta 3, 3320 Velenje,
Slovenija, EU

E: hi@idengo.si
T: +386.41.599.736

N 46º 21’ 33.189’’
E 15º 7’ 8.788’’Naše priljubljene storitve in

Specialitete

Z več kot 20 letnimi izkušnjami in inovativnimi idejami, ustvarjamo izdelke in ponujamo storitve, ki vaše stranke, spreminjajo v zveste, vračajoče kupce.

Storitve 1

Spletne
strani

Izdelujemo spletne strani po meri, ki so skrbno načrtovane, oblikovno dovršene, učinkovite in SEO optimizirane.

Storitve 2

Spletne
trgovine

Zagotavljanje prodajne uspešnosti je usmeritev, ki ji sledimo pri oblikovanju in postavitvi prodajno učinkovitih spletnih trgovin.

Storitve 3

Rezervacijski
sistemi

Sprejemanje spletnih rezervacij in avtomatizacija. Upravljajte svoj koledar rezervacij, storitve in bazo strank – vse na enem mestu.

Naša paleta storitev

Za digitalni ali klasični nastop vašega podjetja, ponujamo širok nabor storitev, ki skupaj tvorijo učinkovito celoto.

Storitve ali znanja, ki Vam jih ponujamo so:

Ui / Ux

Za podjetja razvijamo Ui / Ux, projektno ali pogodbeno. Oblikovanje uporabniške izkušnje je proces definiranja izkušnje, skozi katero bi uporabnik šel pri interakciji s podjetjem, njegovimi storitvami in izdelki.

Oblikovalske odločitve pri oblikovanju UX pogosto temeljijo na raziskavah, analizah podatkov in rezultatih testov, ne pa na estetskih željah in mnenjih.

Uporabniški vmesnik se nanaša na zaslone, gumbe, stikala, ikone in druge vizualne elemente, s katerimi komunicirate, ko uporabljate spletno mesto, aplikacijo ali drugo elektronsko napravo.

Aplikacije in prototipi

Prototip v razvoju programske opreme je simulacija, kako bo resnični izdelek deloval in se počutil. Uporablja se za povratne informacije o oblikovanju in uporabniško testiranje. Namerno široke definicije so lahko na vseh ravneh sofisticiranosti – od zamisli, skicirane na zadnji strani prtička, do prototipa, ki ga je mogoče klikniti in posnema pravo programsko opremo. Pri razvoju aplikacij se podjetja pogosto odločijo za razvoj neke vrste prototipa aplikacije za prikaz naročnikom ali investitorjem. V tem primeru, ga pogosto naročijo pri nas. Izvajamo ga v različnih oblikah.

FrontEnd razvoj

Front-end razvijalec je vrsta razvijalca programske opreme, ki je specializiran za ustvarjanje in oblikovanje uporabniškega vmesnika (UI) in uporabniške izkušnje (UX) spletnih mest in spletnih aplikacij.

Glavna odgovornost razvijalca sprednjega dela je zagotoviti, da so vizualni in interaktivni vidiki spletnega mesta ali aplikacije uporabniku prijazni, estetsko prijetni in funkcionalno učinkoviti.

Front-end razvijalci delajo z različnimi tehnologijami, orodji in jeziki, vključno z:

HTML (HyperText Markup Language): standardni označevalni jezik, ki se uporablja za ustvarjanje strukture in postavitve spletnih strani.

CSS (Cascading Style Sheets): jezik slogov, ki se uporablja za nadzor predstavitve, oblikovanja in videza spletnih strani, kot so barve, pisave in postavitev.

JavaScript: programski jezik, ki razvijalcem omogoča dodajanje interaktivnosti, animacij in drugih dinamičnih elementov spletnim mestom in spletnim aplikacijam.

Grafično oblikovanje

Kot strokovnjaki na področju grafičnega oblikovanja bomo z veseljem prisluhnili vašim željam in potrebam ter skupaj z vami oblikovali unikatno in učinkovito grafično rešitev, ki bo zadovoljila vse vaše zahteve. Dobro oblikovanje ni le stvar vzbujanja pozornosti in dobrega prvega vtisa, temveč se v vsakem trenutku odraža na vseh stičnih točkah blagovne znamke.

Oblikujemo vse danes najbolj razširjene izdelke kot so: vizitke, letaki, prospekti, flajerji, revije, vabila, poslovna poročila, knjige, dekoracije, embalaže, ...

Zasnova celostne grafične podobe

Vsaka celostna grafična podoba je izdelana kot priročnik, ki nam omogoča uporabo v vsakem trenutku, ko potrebujemo elemente za pojavnost podjetja: logotip z definicijami razmerij, določitev barvnega prostora, izbira primerne tipografije za podatkovni del, pojavnost na različnih podlagah, poslovne tiskovine, označevanje objektov, integracija v tiskovine in oglase, uporaba v elektronskih medijih, ...

Z dobro izdelano celostno grafično podobo se izognemo veliko težavam in stroškom pri lastni promociji, podoba pa zaradi vnaprej določenih pravil nastopa profesionalno-

Animacije

Video/grafične animacije
Iz skrbno izrisanih ilustracij ustvarimo živahno animacijo.

Animacije ali animirani video posnetki so primerni za prikaz vseh storitev, izobraževanj ali kompleksnejših tematik, ki jih ni mogoče posneti, saj je tu kreativnost res lahko neomejena. Vse vrste vsebin je mogoče z animacijami narediti še privlačnejše in zanimivejše.

Video

Pomagamo vam izluščiti bistvo, ki ga želite povedati. Odličen promocijski video za vaše izdelke, storitve, predstavitev podjetja ali vizije je popolno sredstvo za gradnjo vaše prepoznavnosti med potrošniki in konkurenco.

SEO optimizacija spletnih mest
SEO optimizacija je ključnega pomena za vsako spletno stran, saj pomaga pri doseganju višjih mest v rezultatih iskanja. To povečuje verjetnost, da bodo potencialni stranke ali obiskovalci našli vašo spletno stran, ko v iskalnik vpišejo določene ključne besede ali fraze. SEO optimizacija Vam pomaga pri izboljšanju uporabniške izkušnje, saj iskalniki favorizirajo spletne strani, ki so dobro strukturirane, hitre in uporabniku prijazne. Z dobrim SEO pristopom lahko tako povečate obiskanost svoje spletne strani, izboljšate prepoznavnost svoje blagovne znamke in na dolgi rok povečate svoj dobiček.
Digitalno oglaševanje

Digitalno oglaševanje je način marketinga, kjer s pomočjo digitalnih kanalov oglašujemo izdelke ali storitve. Gre za oglaševalski kanal, ki je vedno bolj popularen in tudi dobičkonosen. Pomagamo Vam pri: Google oglaševanju, Facebook oglaševanju, YouTube oglaševanju in e-mail marketingu.

Družbena omrežja

Spletna družbena omrežja so aplikacije, spletne storitve, platforme ali strani, ki gradijo in odražajo družbene mreže ali družbene odnose med ljudmi, ki imajo npr. skupne interese in/ali aktivnosti. Te spletne aplikacije posameznikom omogočajo: ustvarjanje javne ali delno javne podobe znotraj omrežja.

V sklopu storitve poskrbimo za urejanje Vašega profila in objavljanje raznih objav.

Vzdrževanje spletnih strani in trgovin

Le z rednim posodabljanje programske opreme vaše spletne strani, ste lahko brez skrbi pred raznimi vdori in zlonamernimi posegi v vašo spletno stran.

Za Vas lahko pogodbeno skrbimo za: varnostno posodabljanje vaše spletne strani, posodabljanje sistema in vtičnikov, zamenjavo ali posodobitev že obstoječe vsebine, redno oddajanje novic in novosti, posodobitve storitev, izdelkov in referenc, ter za manjše ali večje grafične posege, kot so izdelava banerjev, oglasov in podobno.

Sodelujemo lahko tako ali drugače

Projektno sodelovanje
Zavedate se, kaj potrebujete, imate predviden budžet in potrebujete nekoga, ki bo prevzel odgovornost za izvedbo.

Pogodbeno sodelovanje
Imate dolgoročne cilje in potrebujete partnerja, ki Vas lahko pri tem podpre. S sprotnimi nalogami in periodičnim plačilom, do vseh storitev.

Zgradimo stvari,
ki štejejo.

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete pomoč ali pa nas želite le pozdraviti, nas kontaktirajte po e-pošti ali telefonu.

Več o nas

Delovni čas
Ponedeljek – Petek 09:30 – 17:30