Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani za inovativna podjetja. Bogate izkušnje. Brez skritih stroškov. Načrtovanje, oblikovanje, razvoj, vzdrževanje in optimizacija.

Izdelava inovativnih
spletnih strani

Skrbno načrtovana izdelava spletnih strani, vrhunskega designa in uporabniške izkušnje, ki so prilagojene cilju rasti prodaje ter potrebam obiskovalcev.

6
osnovnih sestavin

idengo izdelava spletnih strani in trgovin

Uredimo spletno gostovanje

Poskrbimo za gostovanje spletnih strani, registriramo domeno, poskrbimo za SSL certifikate in ustvarimo Vaše lastne e-poštne predale.

idengo izdelava spletnih strani in trgovin

Postavimo CMS sistem

Namestimo sistem za upravljane z vsebinami, ki poenostavi urejanje strani urednikom in uporabniško izkušnjo obiskovalcem.

idengo izdelava spletnih strani in trgovin

Oblikujemo za vse naprave

Načrtujemo strategijo spletnega nastopa in ustvarimo unikaten predlog dizajna spletne strani, ki deluje za različne digitalne naprave.

idengo izdelava spletnih strani in trgovin

Vpišemo stran v iskalnike

Prikažemo Vas na spletnem zemljevidu, optimiziramo vsebine ter Vam omogočimo vpogled obiska in analizo rezultatov.

idengo izdelava spletnih strani in trgovin

Poskrbimo za interakcijo

Obiskovalca spodbudimo, da Vas spozna, Vam sledi, s svojim klikom kupi, povpraša, pošlje sporočilo, lahko pa tudi pokliče.

idengo izdelava spletnih strani in trgovin

Ohranjamo stran v kondiciji

Skrbimo za nadaljne vzdrževanje, posodabljanje, integracijo novih funkcionalnosti ter za zamenjavo ali podobitev vsebin, če nimate časa ali želje.

ProcesIzdelava spletnih strani

Rešitve za prihodnostIzdelava spletnih strani

Dobra uporabniška izkušnja lahko spremeni, kako ciljna publika zaznava in vpliva na vašo blagovno znamko in podjetje. Na podlagi vpogledov, delavnic, uporabniških raziskav in analiz zagotavljamo, da dosežete svoje cilje. S poudarkom na ustvarjanju jasnega in učinkovitega koncepta zagotavljamo uporabniško izkušnjo z dodano vrednostjo. Ne glede na to, ali potrebujete 360-stopinjsko digitalno strategijo ali preprosto želite implementirati nov CMS v obstoječo rešitev, je cilj vedno rešiti nalogo in izpolniti vaše želje, prioritete ter proračun.

Izdelava spletnih strani

idengo izdelava spletnih strani in trgovin

Poskrbimo za vse Izdelava spletnih strani

Spletne storitve Izdelava spletnih strani

Vaše ideje in želje znamo realizirati. Še več. Pretvorimo jih v učinkovit sistem, ki sledi Vašim poslovnim ciljem. Z uporabo najsodobnejših tehnologij in funkcionalnosti Vam izdelamo spletno stran ali trgovino. Predstavimo Vašo zgodbo, produkte in storitve, povečamo Vašo bazo strank ter poskrbimo za visok ugled, ki Vam pripada. Pri tem Vam pomagamo s široko paleto spletnih storitev.

01

Gostovanje spletnih strani

Uredimo in svetujemo pri registraciji Vaše lastne domene, ter jo vpišemo v imenik spletnih naslovov. Zakupimo Vam prostor na strežniku, na katerem bo registrirana domena in postavljena spletna stran. Namestimo Vam lastni SSL certifikat, ki omogoča varno komunikacijo na spletnem medmrežju.

02

Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani naredi vašo spletno stran privlačno tudi za spletne iskalnike. Z naprednimi tehnikami in metodami povečamo kredibilnost in ustvarimo pravilen SEO red. Potrudimo se uvrstiti vašo spletno stran na najvišje pozicije v iskalnikih in posledično pridobiti več obiskovalcev.

03

Analitika spletnih strani

Analitika spletnih strani je ogromno orodje, ki Vam bo v pomoč pri sprejemanju pravih odločitev in izboljšanju uspešnosti. Ne ponuja Vam le golo zbiranje podatkov, temveč poglobljen vpogled v pravilnost poslovnih potez. S pravimi podatki bodo Vaše spletne aktivnosti postale skrbno načrtovane in učinkovitejše.

04

Vzdrževanje spletnih strani

Zavedamo se, kako pomembna je vsaka minuta, ko vaša spletna stran ne deluje pravilno. Varnostno posodabljamo Vaše spletne strani, zamenjamo ali posodobimo že obstoječe vsebine s svežimi, poskrbimo za manjše ali večje popravke in dodamo nove funkcionalnosti ali pa samo svetujemo, kako izboljšati uporabniško izkušnjo Vaše spletne strani.

05

Oglaševanje spletnih strani

Oglaševanje na spletu je pomemben del sodobnega poslovanja, saj lahko prinese veliko uspeha. Skupaj z Vami, na podlagi analize, izberemo ključne besede, ki prinašajo uspeh. Ustvarimo oglasne kampanje, kjer se preko ključnih besed prikaže vaš oglas in s klikom obiskovalca je preusmerjen na Vašo spletno stran. Vseskozi pa imate na voljo natančne statistike.

Uporabljamo sledečeIzdelava spletnih strani

TehnologijeIzdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani in trgovin poteka na najbolj priljubljenih in uporabniku prijaznih odprtokodnih platformah, ki temeljijo na objektivnih podatkih o uspešnosti, naboru funkcij in vrednosti. Z naročniki sodelujemo v vseh fazah tako razvoja, kot vzdrževanja, tesno in transparentno. Vedno poskrbimo tudi za izobraževanje urednikov, prodajalcev in ostalih članov vaše ekipe.

idengo izdelava spletnih strani in trgovinidengo izdelava spletnih strani in trgovinidengo izdelava spletnih strani in trgovinidengo izdelava spletnih strani in trgovinidengo izdelava spletnih strani in trgovinidengo izdelava spletnih strani in trgovinidengo izdelava spletnih strani in trgovinidengo izdelava spletnih strani in trgovinidengo izdelava spletnih strani in trgovinidengo izdelava spletnih strani in trgovin

Naši uspešni Izdelava spletnih strani

Projekti Izdelava spletnih strani

Veliko je referenčnih zgodb, ki smo jih ustvarili skupaj in katerim smo s svojim znanjem dali prepoznavnost. Vsaka nam veliko pomeni a tukaj smo zbrali le nekaj od njih.