Izdelava spletnih strani

Korporativne Inovativne Čudovite spletne strani

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki skrbijo za
vaš ugled in so uporabnikom
prijazne za uporabo.

izdelava spletnih strani

Pri zagotavljanju najboljšega razmerja med
ceno in kakovostjo, so nam v pomoč
izkušnje in inovativne rešitve.

Znanje

IZdelava spletnih strani je storitev, kjer poskrbimo, da obiskovalci hitro najdejo vaše spletno mesto na iskalnikih, predstavimo vašo zgodbo in poskušamo prepričati obiskovalca, naj stopi v stik z vami. Pri tem vam omogočimo, da samostojno, hitro in enostavno urejate svoje spletno mesto.

Uporabniško izkušnjo načrtujemo temeljito saj želimo zagotoviti odlično informacijsko arhitekturo v enaki meri, kot samo izkušnjo.

Izdelava spletnih strani poteka tako, da skupaj z vami postavimo prave cilje in usmeritev spletne strani. Potrudimo se, da bi uporabnika pravilno in učinkovito usmerili prek spletnega mesta k izvajanju željenih akcij (povpraševanje, nakup).

S pravimi ključnimi besedami, želimo zagotoviti največjo možno optimizacijo spletne strani za visoko uvrstitev v iskalnikih in obenem upravičiti najboljšo uporabo vložka pri spletni postavitvi.

Glavna gradnika vsakega projekta sta oblikovanje in načrtovanje spletnih strani. Za odlično izvedbo je treba pripraviti načrt, v katerem so natančno določene funkcionalnosti in organizacija spletne strani. Opredelimo cilje in potek projekta.

S kakovostnim pristopom k oblikovanju spletne strani, bistveno povečamo učinkovitost in zadovoljstvo uporabnika, dolgoročno pa zagotavljamo.

Naš cilj je, da se vsi naši izdelki lahko pohvalijo z inovativnim in sodobnim dizajnom, ki je funkcionalen, prilagojen dejavnostim naročnika in njihovi celostni grafični podobi.

Vsaka spletna stran, ki jo ustvarimo je samostojen in individualno zasnovan projekt, saj želimo zagotoviti, da bodo uporabniki spletno mesto radi uporabljali, si ga zapomnili in se veselili ponovnega obiska.

Preden začnemo z izdelavo in oblikovanjem in se vržemo na delo, si postavimo tri ključna vprašanja, ki nam pomagajo pri našem delu. Kaj je glavni cilj spletne strani, kdo je ciljno občinstvo in kako lahko vaša zgodba, izdelek ali storitev prepričajo in zagotovijo lojalnost vaših uporabnikov.

Ko skupaj z vami odgovorimo na vsa ta vprašanja, zasnujemo in oblikujemo postavitev spletnega mesta ter funkcionalnosti, določimo barvno shemo in tipografijo spletnega mesta, kot najpomembnejše dejavnike pri ustvarjanju pravega vtisa na obiskovalca, ki obišče vaše spletno mesto.

Oblikujemo in načrtujemo za vse vrste naprav (namizne naprave, tablice in telefone), saj le tako lahko ponudimo ustrezno vsebino primerno za obiskovalca in prilagojeno mediju uporabe.

Poskrbimo, da se na vašem spletnem mestu ne vidijo zastarele novice, da niso navedene napačne informacie in da spletno mesto deluje pravilno in varno.

Če ima vaša stran zastarele podatke, ne deluje na modernih napravah in brskalnikih, se izjemno počasi nalaga in je ne morete nadgraditi, potem je čas za prenovo. Vedno smo vam pripravljeni pomagati.

Z lahkoto lahko zamenjamo celotno besedilo na vašem spletnem mestu, dodamo aktualne novice ali preprosto hitro zamenjamo telefonske številke. Dodamo nov slikovni material, spreminjamo barvno shemo ali zamenjamo zastarelo tehnologijo flash s sodobno tehnologijo html5. Za vaše spletno mesto lahko naredimo praktično vse.

Cene so prilagodljive vašim potrebam, ali potrebujete enkratno pomoč ali pa želite z nami skleniti vzdrževalno pogodbo. Na podlagi pogodbe določimo način sodelovanja, število ur in seveda dobro ceno..

 • Raziskave
 • Svetovanje
 • Nastavitev pričakovanj
 • Raziskave uporabnikov
 • Zemljevid obiska stranke
 • Informacijska arhitektura
 • Digitalna strategija
 • Koncept
 • Načrtovanje projekta
 • Razvoj uporabniške izkušnje
 • Izdelava prototipa
 • Prilagoditev blagovne znamke
 • Umetniška smer
 • Ustvarjanje vsebine
 • Vizualni vzorci
 • Oblikovanje interakcij
 • Spletni razvoj
 • Razvoj za mobilne naprave
 • Front-end razvoj
 • Integracija z družbenimi omrežji
 • Družbene medijske kampanje
 • Deljive vsebine
 • Optimizacija
 • Testiranje uporabnosti
 • Testiranje učinkovitosti
 • Testiranje funkcionalnosti
 • Testiranje varnosti
 • Vzdrževanje

izdelava spletnih strani

izdelava spletnih strani

Proces

Spletno gostovanje

Izdelava spletnih strani poteka tako, da najprej preverimo z vami vaše spletno gostovanje, ki je storitev zakupa prostora na strežniku, le ta pa je namenjen shranjevanju datotek in podatkovnih baz, ki sestavljajo spletno stran. Ker so želje in potrebe naročnikov različne se z vami pogovorimo o njih in vam svetujemo pri izbiri, ki bo zadostila vsem vašim potrebam.

Strategija spletnega nastopa

Izdelava spletnih strani je storitev katere se ne lotimo preden ustvarimo jasno in močno strategijo, ki podrobno pojasni cilje blagovne znamke in zanesljiv način za njihovo doseganje. Ustvarjalni uspeh namreč ni naključje. To je produkt podrobne raziskave, dobrega načrtovanja in napredne strategije, ki poenostavlja in pojasnjuje.

Uporabniška izkušnja

Od hitre izdelave prototipa do same proizvodnje, je naše UX / UI oblikovanje osredotočeno na kvalitetno uporabniško izkušnjo in zagotavlja, da vsaka interakcija z obiskovalcem odraža vašo blagovno znamko in prinaša večjo vrednost.

Vsebine in unikatno oblikovanje

Ko je izdelava spletnih strani, oblikovana strateško, potem vsebina odraža blagovno znamko, se ujema z zasnovo in platformo, ter deluje kot točka dotika med blagovno znamko in potrošnikom. Vsebina ne izraža več samo suhoparno sporočilo podjetja, temveč pritegne obiskovalce k dejanskemu pogovoru in interakciji z znamko.

Razvoj in tehnologija

Razvoj in oblikovanje sta tesno povezana med seboj. Razvoj ne spreminja samo naše strategije in zasnove v nekaj oprijemljivega, temveč igra pomembno vlogo pri dopolnjevanju izkušenj potrošnikov. Uporaba prave tehnologije pa nam omogoči simbiozo oblikovanja in razvoja.

Testiranje in zagon

Čeprav izvajamo različne teste v vsaki fazi projekta, izdelava spletnih strani preide v trenutek prehoda v fazo objave, kjer je testiranje izrazito pomembno. Testiramo uporabnost, učinkovitost, funkcionalnosti, …  Ne prepuščamo stvari naključju. Komuniciramo. Sodelujemo. Držimo se rokov, saj se zaupanje ne podari, temveč zasluži.

Podpora in optimizacija

Ob zaključimo projekta se ne poslovimo temveč pomagamo in sodelujemo. Naše skupne rezultate spremljamo in razvijamo ter oblikujemo dolgoročne odnose s partnerji in njihovimi blagovnimi znamkami.

Tehnologija

Z uporabo sodobnih tehnologij omogočimo kvalitetno
oblikovanje in razvoj produktov, ki
prinašajo rezultate.

WordPress - izdelava spletnih strani

Woocommerce

Magento

Joomla

PHP MySql

.net

Angular

Java

jquery

Bootstrap

css3

html5

Google Analytics

Mailchimp

Adobe

Štirje načini sodelovanja z nami

Izdelava spletnih strani - fiksna cena

Fiksna cena

Ta poslovni model uporabljamo le za projekte z vnaprej določenim obsegom dela in časovnico. Je odlična vrsta sodelovanja, ki je idealna za projekte, pri katerih se pričakuje malo ali skoraj nič sprememb, glede na značilnosti in celoten obseg projekta.

Izdelava spletnih strani - fiksna cena

Glede na čas in materiale

Ta model se uporablja za večino projektov razvoja novih izdelkov, saj je njihov obseg zelo pogosto težko napovedati – najpogosteje zaradi števila interacij. Začnemo s široko napovedjo proračuna in časovnega načrta, ki potem podrobneje obravnava vsako naslednjo fazo, da lahko zagotovimo popoln nadzor nad porabo.

Izdelava spletnih strani - partnerstvo

Pogodbeno partnerstvo

Potrebujete pomoč, a nimate potrebe po zaposlitvi razvijalcev in oblikovalcev. Morda potrebujete le nekoga, ki bi kreativno vodil projekt. Tu smo za vas. Na nek poseben način smo vaši “zaposleni”. Postanemo del vaše ekipe.

Izdelava spletnih strani - svetovanje

Svetovanje in usposabljanje

Strategije ali izobraževalna srečanja potekajo s partnerji, ki želijo revidirati svoje strategije in izdelke, ali pa preprosto dvigniti svoje znanje o digitalnem marketingu.