Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin za različne dejavnosti. Bogate izkušnje. Brez skritih stroškov. Načrtovanje, oblikovanje, razvoj, vzdrževanje in optimizacija.

Izdelava učinkovitih
spletnih trgovin

Skrbno načrtovana izdelava spletnih trgovin, vrhunskega designa in uporabniške izkušnje, ki so prilagojene cilju rasti prodaje ter potrebam kupcev.

6
osnovnih sestavin

idengo izdelava spletnih trgovin

Uredimo spletno gostovanje

Poskrbimo za gostovanje spletnih trgovin, registriramo domeno, poskrbimo za SSL certifikate in ustvarimo Vaše lastne e-poštne predale.

idengo izdelava spletnih trgovin

Postavimo spletno trgovino

Namestimo sistem za upravljanje s produkti, kupci, cenami, ki poenostavi urejanje trgovine urednikom in uporabniško izkušnjo kupcem.

idengo izdelava spletnih trgovin

Oblikujemo za vse naprave

Načrtujemo strategijo spletnega nastopa in ustvarimo predlog dizajna spletne trgovine, ki deluje za različne digitalne naprave.

idengo izdelava spletnih trgovin

Vpišemo spletno trgovino v iskalnike

Prikažemo Vas na spletnem zemljevidu, optimiziramo trgovino ter Vam omogočimo vpogled in analizo rezultatov.

idengo izdelava spletnih trgovin

Poskrbimo za interakcijo

Kupce spodbudimo, da spoznajo izdelke, jih delijo s prijatelji, se s klikom odločijo za nakup in vračajo v trgovino po nove izdelke.

idengo izdelava spletnih trgovin

Ohranjamo spletno trgovino v kondiciji

Skrbimo za nadaljne vzdrževanje, posodabljanje, integracijo novih funkcionalnosti ter za zamenjavo ali podobitev vsebin, da Vam ni treba.

ProcesIzdelava spletnih trgovin

Rešitve za prihodnost Izdelava spletnih trgovin

Dobra uporabniška izkušnja lahko spremeni, kako ciljna publika zaznava in vpliva na vašo blagovno znamko in podjetje. Na podlagi vpogledov, delavnic, uporabniških raziskav in analiz zagotavljamo, da dosežete svoje cilje. S poudarkom na ustvarjanju jasnega in učinkovitega koncepta zagotavljamo uporabniško izkušnjo z dodano vrednostjo. Ne glede na to, ali potrebujete 360-stopinjsko digitalno strategijo ali preprosto želite implementirati nov E-commerce sistem v obstoječo rešitev, je cilj vedno rešiti nalogo in izpolniti vaše želje, prioritete ter proračun.

Izdelava spletnih trgovin

idengo izdelava spletnih trgovin

Poskrbimo za vseIzdelava spletnih trgovin

Spletne storitveIzdelava spletnih trgovin

Vaše ideje in želje znamo realizirati. Še več. Pretvorimo jih v učinkovit sistem, ki sledi Vašim poslovnim ciljem. Z uporabo najsodobnejših tehnologij in funkcionalnosti Vam izdelamo spletno stran ali trgovino. Predstavimo Vašo zgodbo, produkte in storitve, povečamo Vašo bazo strank ter poskrbimo za visok ugled, ki Vam pripada. Pri tem Vam pomagamo s široko paleto spletnih storitev.

01

Gostovanje spletne trgovine

Uredimo in svetujemo pri registraciji Vaše lastne domene, ter jo vpišemo v imenik spletnih naslovov. Zakupimo Vam prostor na strežniku, na katerem bo registrirana domena in postavljena spletna stran. Namestimo Vam lastni SSL certifikat, ki omogoča varno komunikacijo na spletnem medmrežju.

02

Optimizacija spletne trgovine

Optimizacija spletnih trgovin naredi vašo spletno trgovino privlačno tudi za spletne iskalnike. Z naprednimi tehnikami in metodami povečamo kredibilnost in ustvarimo pravilen SEO red. Potrudimo se uvrstiti vašo spletno trgovino na najvišje pozicije v iskalnikih in posledično pridobiti več obiskovalcev.

03

Analitika spletne trgovine

Analitika spletnih trgovin je ogromno orodje, ki Vam bo v pomoč pri sprejemanju pravih odločitev in izboljšanju uspešnosti. Ne ponuja Vam le golo zbiranje podatkov, temveč poglobljen vpogled v pravilnost poslovnih potez. S pravimi podatki bodo Vaše prodajne aktivnosti postale skrbno načrtovane in učinkovitejše.

04

Vzdrževanje spletne trgovine

Zavedamo se, kako pomembna je vsaka minuta, ko vaša spletna trgovina ne deluje pravilno. Varnostno posodabljamo Vaše spletne trgovine, zamenjamo ali posodobimo že obstoječe vsebine in produkte s svežimi, poskrbimo za manjše ali večje popravke in dodamo nove funkcionalnosti ali pa samo svetujemo, kako izboljšati uporabniško izkušnjo Vaše spletne trgovine.

05

Oglaševanje spletne trgovine

Oglaševanje na spletu je pomemben del sodobnega poslovanja, saj lahko prinese veliko uspeha. Skupaj z Vami, na podlagi analize, izberemo ključne besede, ki prinašajo uspeh. Ustvarimo oglasne kampanje, kjer se preko ključnih besed prikaže vaš oglas in s klikom obiskovalca je preusmerjen v Vašo spletno trgovino. Vseskozi pa imate na voljo natančne statistike.

Uporabljamo sledečeIzdelava spletnih trgovin

TehnologijeIzdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin poteka na najbolj priljubljenih in uporabniku prijaznih odprtokodnih platformah, ki temeljijo na objektivnih podatkih o uspešnosti, naboru funkcij in vrednosti. Z naročniki sodelujemo v vseh fazah tako razvoja, kot vzdrževanja, tesno in transparentno. Vedno poskrbimo tudi za izobraževanje urednikov, prodajalcev in ostalih članov vaše ekipe.

idengo izdelava spletnih trgovinidengo izdelava spletnih trgovinidengo izdelava spletnih trgovinidengo izdelava spletnih trgovinidengo izdelava spletnih trgovinidengo izdelava spletnih trgovinidengo izdelava spletnih trgovinidengo izdelava spletnih trgovinidengo izdelava spletnih trgovinidengo izdelava spletnih trgovin

Naši uspešniIzdelava spletnih trgovin

ProjektiIzdelava spletnih trgovin

Veliko je referenčnih zgodb, ki smo jih ustvarili skupaj in katerim smo s svojim znanjem dali prepoznavnost. Vsaka nam veliko pomeni a tukaj smo zbrali le nekaj od njih.