Razvoj aplikacij

Digitalni produkti Uporabniški vmesniki Uporabniške izkušnje po meri

Vašo poslovno idejo oblikujemo v digitalni izdelek,
ki doseže zadane cilje, služi vašim procesom
in zadovolji uporabnike.

Razvoj aplikacij 7

Pri zagotavljanju najboljšega razmerja med
ceno in kakovostjo, so nam v pomoč
izkušnje in inovativne rešitve.

Znanje

Poskrbimo, da imajo vaši uporabniki enostaven dostop do aplikacije, jo razumejo, pravilno uporabljajo in se veselijo uporabe z njo. Pri tem vam omogočimo, da se aplikacija nenehno razvija in posodablja, glede na vaše potrebe.

Uporabniško izkušnjo načrtujemo temeljito saj želimo zagotoviti odlično informacijsko arhitekturo v enaki meri, kot samo izkušnjo.

Skupaj z vami postavimo prave cilje in usmeritev aplikacije. Potrudimo se, da bi uporabnika pravilno in učinkovito usmerili k izvajanju željenih akcij in predvidenih nalog.

S pravim pristopom, želimo zagotoviti največjo možno optimizacijo razvoja in obenem upravičiti uporabo vložka pri razvoju.

Glavna gradnika vsakega projekta sta oblikovanje in načrtovanje aplikacij. Za odlično izvedbo je treba pripraviti načrt, v katerem so natančno določene funkcionalnosti in organizacija aplikacije. Opredelimo cilje in potek projekta.

S kakovostnim pristopom k oblikovanju aplikacije, bistveno povečamo učinkovitost in zadovoljstvo uporabnika, dolgoročno pa zagotavljamo njeno delovanje in stabilnost.

Naš cilj je, da se vsi naši izdelki lahko pohvalijo z inovativnim in sodobnim dizajnom, ki je funkcionalen, prilagojen dejavnostim naročnika in njihovi celostni grafični podobi.

Vsaka aplikacija, ki jo ustvarimo je samostojen in individualno zasnovan projekt, saj želimo zagotoviti, da bodo uporabniki aplikacijo radi uporabljali, jo vzeli za svojo in se veselili ponovne uporabe.

Preden začnemo z izdelavo in oblikovanjem ter se vržemo na delo, si postavimo štiri ključna vprašanja, ki nam pomagajo pri našem delu. Kaj je glavni cilj aplikacije, kdo so njeni uporabniki, kako lahko uporaba aplikacije izboljša poslovne procese in kako zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo, da jo bodo uporabniki sprejeli za svojo.

Ko skupaj z vami odgovorimo na vsa ta vprašanja, zasnujemo in oblikujemo prototip aplikacije ter njenih funkcionalnosti, določimo barvno shemo in tipografijo, kot najpomembnejše vizuelne dejavnike pri ustvarjanju pravega vtisa na uporabnike.

Oblikujemo in načrtujemo za vse vrste naprav (namizne naprave, tablice in telefone), saj le tako lahko ponudimo ustrezno vsebino primerno za uporabnika  in prilagojeno mediju uporabe.

Poskrbimo za morebitne težave, ki se pojavljajo uporabnikom pri uporabi, nadgrajujemo funkcionalnosti in skrbimo, da aplikacija deluje pravilno in varno.

Če ima aplikacija zastarel pogled in neprijazno uporabniško izkušnjo, ki ne odraža podobe vašega podjetja, ne deluje na modernih napravah in brskalnikih, se izjemno počasi nalaga ter odpira in je ne morete nadgraditi , potem je čas za prenovo. Vedno smo vam pripravljeni pomagati.

Skupaj z vami lahko preverimo in načrtujemo uporabniško izkušnjo, nove tehnologije in pristope, ter razvijemo – novo, posodobljeno verzijo starega orodja.

Cene so prilagodljive vašim potrebam, ali potrebujete enkratno pomoč ali pa želite z nami skleniti vzdrževalno pogodbo. Na podlagi pogodbe določimo način sodelovanja, število ur in seveda dobro ceno..

 • Delavnice – delovni sestanki
 • Raziskave
 • Koncept
 • Načrtovanje projekta
 • Svetovanje
 • Nastavitev pričakovanj
 • Razvoj uporabniške izkušnje
 • Informacijska arhitektura
 • Usklajevanje udeležencev projekta
 • Digitalna strategija
 • Prilagoditev s CGP podjetja
 • Izdelava prototipa
 • Umetniška smer
 • Ui/Ux
 • Spletni razvoj
 • Razvoj za mobilne naprave
 • Front-end razvoj
 • Testiranje uporabnosti
 • Testiranje učinkovitosti
 • Testiranje funkcionalnosti

Razvoj aplikacij 8

Razvoj aplikacij 9

Proces

Digitalna strategija

Izdelave aplikacije se ne lotimo preden ustvarimo jasno in močno strategijo, ki podrobno pojasni cilje in zanesljiv način za njihovo doseganje. Ustvarjalni uspeh namreč ni naključje. To je produkt podrobne raziskave, dobrega načrtovanja in napredne strategije, ki poenostavlja in pojasnjuje.

Uporabniška izkušnja

Od hitre izdelave prototipa do same proizvodnje, je naše UX / UI oblikovanje osredotočeno na kvalitetno uporabniško izkušnjo in zagotavlja, da vsaka interakcija z uporabnikom izpolnjuje cilje ter zahteve, sledi vašim poslovnim procesom in prinaša željene rezulate.

Vsebine in unikatno oblikovanje

Ko se lotimo oblikovanja strateško, potem vsebina odraža želje podjetja, se ujema z zasnovo in platformo, ter deluje kot točka dotika med uporabnikom in tehnologijo. Vsebina ne izraža več samo suhoparnih dejstev in številk, temveč pritegne uporabnike k ponovni interakciji.

Razvoj in tehnologija

Razvoj in oblikovanje sta tesno povezana med seboj. Razvoj ne spreminja samo naše strategije in zasnove v nekaj oprijemljivega, temveč igra pomembno vlogo pri dopolnjevanju izkušenj potrošnikov. Uporaba prave tehnologije pa nam omogoči simbiozo oblikovanja in razvoja.

Testiranje in zagon

Čeprav izvajamo različne teste v vsaki fazi projekta, je pomemben trenutek, ko preidemo v fazo objave. Tetsiramo uporabnost, učinkovitost, funkcionalnosti, … Ne prepuščamo stvari naključju. Komuniciramo. Sodelujemo. Držimo se rokov. Zaupanje se ne podari, temveč zasluži.

Tehnologija

Z uporabo sodobnih tehnologij omogočimo kvalitetno
oblikovanje in razvoj produktov, ki
prinašajo rezultate.

WordPress

Woocommerce

Magento

Joomla

PHP MySql

.net

Angular

Java

jquery

Bootstrap

css3

html5

Google Analytics

Mailchimp

Adobe

Štirje načini sodelovanja z nami

Razvoj aplikacij 1

Fiksna cena

Ta poslovni model uporabljamo le za projekte z vnaprej določenim obsegom dela in časovnico. Je odlična vrsta sodelovanja, ki je idealna za projekte, pri katerih se pričakuje malo ali skoraj nič sprememb, glede na značilnosti in celoten obseg projekta.

Razvoj aplikacij 2

Glede na čas in materiale

Ta model se uporablja za večino projektov razvoja novih izdelkov, saj je njihov obseg zelo pogosto težko napovedati – najpogosteje zaradi števila interacij. Začnemo s široko napovedjo proračuna in časovnega načrta, ki potem podrobneje obravnava vsako naslednjo fazo, da lahko zagotovimo popoln nadzor nad porabo.

Razvoj aplikacij 3

Pogodbeno partnerstvo

Potrebujete pomoč, a nimate potrebe po zaposlitvi razvijalcev in oblikovalcev. Morda potrebujete le nekoga, ki bi kreativno vodil projekt. Tu smo za vas. Na nek poseben način smo vaši “zaposleni”. Postanemo del vaše ekipe.

Razvoj aplikacij 4

Svetovanje in usposabljanje

Strategije ali izobraževalna srečanja potekajo s partnerji, ki želijo revidirati svoje strategije in izdelke, ali pa preprosto dvigniti svoje znanje o digitalnem marketingu.