Spletne strani v 5.korakih. Zahtevajte BREZPLAČNI POSVET

Studio

Digitalni kreativni
studio iz Velenja

Poganja nas radovednost,
strast do velikih idej
in želja po igri.

Ustvarjamo kreativne rešitve.
Ponosno. Dan za dnem.

Kdo smo

Odstopamo od drugih agencij in nudimo široko paleto ustvarjalnih in strateških storitev za blagovne znamke, podjetja, fundacije in druge izjemne organizacije. Strankam pomagamo in jih izobražujemo, da čim bolje izkoristijo rešitve, ki jih gradimo skupaj z njimi.

Serijsko imamo vgrajena smisel za humor in nasmeh na obrazu. S kreativnim oblikovanjem in tehnologijo, ustvarjamo zgodbe, ki narišejo nasmeh na obraz, se dotaknejo src mnogih, včasih pa samo premaknejo pravo osebo.

Prepričani smo, da se bo vedno našel prostor za pametne digitalne strategije in kakovostno usmerjene izdelke. To je eden izmed razlogov, zakaj smo sploh v tem poslu. Mati in oče sta nam vedno govorila, ciljaj visoko in delaj trdo. In to je točno to, kar počnemo. Vsak dan.

Ne veste, kje je Velenje? Velenje je z 32.718 prebivalci peto največje mesto v Republiki Sloveniji. Znanjo je po še največjem stoječem spomenik Josipu Brozu – Titu, ki dominira na trgu, v središču Velenja. Velenje je mlado mesto v vzponu in ponosni smo, da smo tu doma.

Studio 3

Studio 4

Studio 5

Naše delo

Pogosto nas vprašajo, kaj počnemo.
Roko na srce, pravo vprašanje bi bilo, kaj ne počnemo?

Za začetek, ne ukvarjamo se z zobno anestezijo, tapiciranjem, popravilom barometrov ali centriranjem gum, akupunkturo, zaščito tople grede in čebelarstvom.

Smo integriran oblikovalski studio, ki postavlja kupca v središče vašega poslovanja. Kompleksno naredimo enostavno. Poslovne izzive rešujemo z vrhunskimi rešitvami, ki navdušujejo uporabnike. Načrtujemo izdelke, blagovne znamke in storitve, ki ustvarjajo boljše odnose med podjetji in njihovimi potrošniki.

KAKO DELUJEMO
Ne jemljite nas kot prodajalca, temveč mislite na nas kot na razširitev vaše ekipe. Sodelovanje je čudovita prijateljska zgodba, kjer se srečamo, se všečkamo, komuniciramo, postavljamo pričakovanja, se naučimo zaupati drug drugemu in sodelujemo kot ekipa. Naš proces je pregleden in iterativen.

KAJ SMO USTVARILI
Naše stranke nam zelo zaupajo in tudi mi njim. Odločeni smo, da bomo iskali in našli tisto, kar je najbolje za njihove uporabnike. Spodaj je nekaj lepih zgodb na katere smo ponosni.

  • Inovativne spletne strani
  • Učinkovite e-trgovine
  • Aplikacije
  • CGP in grafično oblikovanje
  • Marketing in oglaševanje
  • Animacije in video produkcija
Info
Naziv podjetja:iDengo s.p.
Dolgi naziv podjetja:iDengo Vizualne in digitalne komunikacije Goran Djordjević s.p.
Davčna številka:87168529
Matična številka:6907792000
Registrski organ:Ajpes Velenje, z dne 2.9.2015
TRR:SI56 6100 0001 1610 665
Zavezanec za DDV:Ne
Dejavnost:Marketing in oglaševanje
SKD:M73.110 – Dejavnost oglaševalskih agencij
Sedež:Splitska 61, 3320 Velenje, SI
Poslovna enota:Šaleška cesta 3, 3320 Velenje, SI