Studio

Digitalni kreativni
studio iz Velenja

Poganja nas radovednost,
strast do velikih idej
in želja po igri.

Ustvarjamo kreativne rešitve.
Ponosno. Dan za dnem.

Kdo smo

Odstopamo od drugih agencij in nudimo široko paleto ustvarjalnih in strateških storitev za blagovne znamke, podjetja, fundacije in druge izjemne organizacije. Strankam pomagamo in jih izobražujemo, da čim bolje izkoristijo rešitve, ki jih gradimo skupaj z njimi.

Serijsko imamo vgrajena smisel za humor in nasmeh na obrazu. S kreativnim oblikovanjem in tehnologijo, ustvarjamo zgodbe, ki narišejo nasmeh na obraz, se dotaknejo src mnogih, včasih pa samo premaknejo pravo osebo.

Prepričani smo, da se bo vedno našel prostor za pametne digitalne strategije in kakovostno usmerjene izdelke. To je eden izmed razlogov, zakaj smo sploh v tem poslu. Mati in oče sta nam vedno govorila, ciljaj visoko in delaj trdo. In to je točno to, kar počnemo. Vsak dan.

Ne veste, kje je Velenje? Velenje je z 32.718 prebivalci peto največje mesto v Republiki Sloveniji. Znanjo je po še največjem stoječem spomenik Josipu Brozu – Titu, ki dominira na trgu, v središču Velenja. Velenje je mlado mesto v vzponu in ponosni smo, da smo tu doma.

Studio 5

Studio 6

Studio 7

Naše delo

Pogosto nas vprašajo, kaj počnemo.
Roko na srce, pravo vprašanje bi bilo, kaj ne počnemo?

Za začetek, ne ukvarjamo se z zobno anestezijo, tapiciranjem, popravilom barometrov ali centriranjem gum, akupunkturo, zaščito tople grede in čebelarstvom.

Smo integriran oblikovalski studio, ki postavlja kupca v središče vašega poslovanja. Kompleksno naredimo enostavno. Poslovne izzive rešujemo z vrhunskimi rešitvami, ki navdušujejo uporabnike. Načrtujemo izdelke, blagovne znamke in storitve, ki ustvarjajo boljše odnose med podjetji in njihovimi potrošniki.

KAKO DELUJEMO
Ne jemljite nas kot prodajalca, temveč mislite na nas kot na razširitev vaše ekipe. Sodelovanje je čudovita prijateljska zgodba, kjer se srečamo, se všečkamo, komuniciramo, postavljamo pričakovanja, se naučimo zaupati drug drugemu in sodelujemo kot ekipa. Naš proces je pregleden in iterativen.

KAJ SMO USTVARILI
Naše stranke nam zelo zaupajo in tudi mi njim. Odločeni smo, da bomo iskali in našli tisto, kar je najbolje za njihove uporabnike. Spodaj je nekaj lepih zgodb na katere smo ponosni.

  • Inovativne spletne strani
  • Učinkovite e-trgovine
  • Aplikacije
  • CGP in grafično oblikovanje
  • Marketing in oglaševanje
  • Animacije in video produkcija
Pristop

01

Kar delaš imej rad

Uživamo v svojem delu, zato se s tem tudi ukvarjamo. Strast. Inovativnost. Posvečenost. Zabava. Pozitivne misli. Kreativnost. Napredek. Svoboda. To so besede s katerimi bi opisali nas in svoje delo.

02

Postavi se v kožo partnerja

Spletna stran iDengo je postavljena na enaki platformi kot jo ponujamo tudi vam. Naša dejavnost se opira na isto platformo in orodja, kot jih ponujamo partnerjem. V ta namen gradimo izdelke in oblikovalske izkušnje, ki bi jih želeli tudi sami.

03

Oblika vedno sledi funkciji

Dober dizajn pomeni združevanje na stotine podrobnosti v paket, ki je preprost, lep in najpomembneje – funkcionalen. Od orodij, ki jih ustvarjamo, do izkušenj, ki jih imajo naši kupci. S potrpežljivostjo, odprtostjo in strastjo, si iz dneva v dan prizadevamo doseči ideal odličnosti v oblikovanju.

04

Kvalitetno delo rabi svoj čas

Spoštujemo ustvarjalni proces in si brez strahu prizadevamo za dolgoročne ideje in cilje. Naše izdelke objavljamo samo, če menimo, da izpolnjujejo naše standarde. Če iščete nekoga, ki bo kimal vsaki vaši želji in se zadovoljil s polovičarstvom, ste na napačnem naslovu.

05

Napake se zgodijo. Uči se iz svojih napak.

Nenehno preverjamo stare rešitve in če imamo boljšo idejo, smo jih pripravljeni nemudoma zavreči in izboljšati. Skupaj z vami imamo moč rešiti navidezno nerešljive probleme. To počnemo ves čas. Dan za dnem.

06

Ne kompliciraj – poenostavi

Studio 1

Info
Naziv podjetja:iDengo s.p.
Dolgi naziv podjetja:iDengo Vizualne in digitalne komunikacije Goran Djordjević s.p.
Davčna številka:87168529
Matična številka:6907792000
Registrski organ:Ajpes Velenje, z dne 2.9.2015
TRR:SI56 6100 0001 1610 665
Zavezanec za DDV:Ne
Dejavnost:Marketing in oglaševanje
SKD:M73.110 – Dejavnost oglaševalskih agencij
Sedež:Splitska 61, 3320 Velenje, SI
Poslovna enota:Šaleška cesta 3, 3320 Velenje, SI
Logo:PDF – Bel logotip
SVG – Bel logotip
PNG – Bel logotip
JPG – Bel logotip
PDF – Logotip
SVG – Logotip
PNG – Logotip
JPG – Logotip
Studio 2